LOOPAPK

Het is verplicht om elk jaar je auto te laten keuren, maar je lichaam, je belangrijkste gereedschap niet. Dat is toch gek!? Hardlopen is een mooie, maar veeleisende sport. Het is daarom belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, om zo met veel plezier te kunnen blijven genieten van onze mooie sport! Om hardlopers nog beter te helpen heeft MMfysio nu de LoopAPK in het leven geroepen. De LoopAPK bestaat uit een fysieke test bij een gespecialiseerde therapeut, hij kijkt naar klachten uit het verleden, je kracht, mobiliteit en stabiliteit.

Tijdens deze check worden je sterke en zwakke punten bekeken. Deze check is ontwikkeld door Peter Eemers en Tobias van Helden en gebruiken zij al jaren om o.a. de wereldtoppers van Global Sports Communication te screenen maar is nu dus ook beschikbaar voor de recreatieve loper! De kennis en ervaring die zij hebben opgedaan bij de begeleiding van o.a. Joshua Cheptegei en Kenenisa Bekele willen zij graag met je delen.

Na de LoopAPK ga je naar huis met een compleet adviesrapport en worden deze adviezen meegenomen in de persoonlijke begeleiding. Zo kan je nog makkelijker, met meer plezier en gezond blijven hardlopen!

De LoopAPK kost € 100,-

Aanmelden voor de LoopAPK

Je kunt je aanmelden voor de LoopAPK bij jouw aanmelding voor een van de trainingstrajecten. Wil je graag alleen een LoopAPK doen, zonder dat je deelneemt aan een van de trainingstrajecten? Stuur ons dan even een bericht.