Je droomdoel bereiken

Je loopt hard om je doel te bereiken. Wellicht wil je een marathon volbrengen? Een snelle tijd neerzetten op de NN Zevenheuvelenloop? Of gewoon lekker fit blijven en goed in je vel zitten?

Iedere loper heeft een eigen verhaal, een eigen doel en een eigen aanpak. Wij begeleiden jou graag op weg naar het bereiken van jouw droomdoel. We weten wat het is om vol voor dat ene hardloopdoel te gaan. We hebben zelf ervaring als loper én als coach. Samen met jou gaan we aan de slag met een trainingsschema op maat.

Hoe helpen wij jou?

We beginnen met een (online) intake waarin we jouw hardloop- en blessuregeschiedenis en doelen doornemen. We stellen vervolgens een persoonlijk trainingsschema op, waar je thuis mee aan de slag kunt. De looptrainingen zijn afgestemd op jouw belastbaarheid en doelen. We analyseren de trainingen die je hebt gedaan en sturen bij als dat nodig is. Mocht een pijntje de kop op steken, dan zorgen we dat je snel terecht kunt bij een fysiotherapeut.

Wat zit er inbegrepen bij het Running traininingstraject?

  • Online intake
  • Persoonlijk hardlooptrainingsschema
  • Persoonlijke begeleiding
  • Monitoring training
  • Coaching en feedback
  • 1x per vier weken gesprek met trainer

Kosten

Het Running trainingstraject kost €59,00 per maand.

Opzeggen abonnement: Het abonnement duurt minimaal drie maanden. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar. Daarna kun je het abonnement weer activeren en deactiveren wanneer je wilt. Zo kun je richting ieder evenement trainen met onze begeleiding, zonder dat je in jouw rustige maanden aan een abonnement vastzit.

Je kunt het abonnement opzeggen door minimaal twee dagen voor het ingaan van de nieuwe maand een mail te sturen naar info@een-leven-lang-lopen.nl.