Je kent ons van de NN Zevenheuvelenloop, de mooiste hardloopwedstrijd van Nederland, de Alfa Laval Stevensloop en de Marikenloop. Maar een gezond en fit leven houdt niet op bij deelname aan drie loopevenementen per jaar. We gunnen jou dat je een leven lang kunt blijven hardlopen. Samen met topfysiotherapeuten Peter Eemers en Tobias van Helden én de vitaliteitstrajecten van 4keer4 bieden wij jou de beste persoonlijke begeleiding op het gebied van trainingsschema’s, krachttraining, voeding en mentale begeleiding.

Alexander Vandevelde

Alexander Vandevelde

Directeur Stichting Zevenheuvelenloop

Alexander is gek op alles wat te maken heeft met zwemmen, fietsen en hardlopen. Hij zet zich graag in voor de gezondheid van lichaam en geest van hemzelf en anderen. Verder houdt hij van gitaar spelen, lekker eten en gezellig een biertje drinken.

Joan Merx

Joan Merx

Stichting Zevenheuvelenloop

Joan is bij Stichting Zevenheuvelenloop o.a. verantwoordelijk voor de werving en het inplannen van de vrijwilligers. Ze loopt voor haar plezier en haar lijfspreuk is: De moeilijkste meters zijn die van de bank naar de voordeur. Het lopen van een marathon gaf haar het inzicht: Nu hoef ik nergens meer bang voor te zijn.

John Bakker

John Bakker

Eigenaar 4keer4

John is het levende voorbeeld van hoe je een omslag in het leven kan maken van ongezond naar fit en gezond.

Lotte Jacobs

Lotte Jacobs

Marketing Stichting Zevenheuvelenloop

Werkt bij Stichting Zevenheuvelenloop en is daar verantwoordelijk voor de marketing. Ze gunt hierbij alle lopers net zo'n mooie ervaringen als zij zelf heeft gehad als loopster. In haar vrije tijd is Lotte veel op de fiets te vinden.

Mariska de Rouw

Mariska de Rouw

Leefstijlcoach en trainer

Werkt als leefstijlcoach en trainer in diverse sectoren. Naast het werken met mensen heeft zij altijd al een passie gehad voor beweging en gezonde maar vooral ook lekkere voeding. Ze vindt het heerlijk om bij anderen de positieve energie te boosten. Dit zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Mike Foppen

Mike Foppen

Nederlands recordhouder 5.000 meter

Mike behoort tot de Europese top op de 5000 meter en wil dit jaar meedoen aan de Olympische Spelen. In 2020 liep hij een Nederlands record op de 5000 meter (13.13.06) en recent liep hij een Nederlands record op de 3000 meter indoor (7.42.55). Mike is ambassadeur van de Stichting Zevenheuvelenloop.

Peter Eemers

Peter Eemers

Sportfysiotherapeut & krachttrainer

Peter is eigenaar van MMfysio en Stryve en werkt als fysiotherapeut al jarenlang met de wereldtop. Hij is onder andere de vaste fysiotherapeut van Kenenisa Bekele en Sifan Hassan.

Susan Krumins

Susan Krumins

Olympisch atlete 5.000 & 10.000 meter

Susan is topatlete op de 5.000 en 10.000 meter. In 2018 behaalde zij met veel doorzettingsvermogen de zilveren medaille bij het EK 10.000 meter. Ook behaalde ze al top-8 plaatsen op het WK en de Olympische Spelen. Susan is ambassadeur van de Stichting Zevenheuvelenloop.

Tobias van Helden

Tobias van Helden

Fysiotherapeut

Tobias is de fysiotherapeut van mister Zevenheuvelenloop, Joshua Cheptegei. De kennis die hij opdoet bij het werken met topatleten deelt hij graag met anderen. Daarnaast loopt hij al jaren zelf fanatiek hard.