Op weg naar een sterker hardlooplichaam

Hardlopen is een veeleisende sport. De loopbeweging vraagt veel van je lichaam en blessures liggen hierdoor om de hoek. We willen zo graag lekker lopen, maar soms heb je even geen zin of steken pijntjes de kop op. Vervolgens komt van dat lopen niks meer terecht. Wij begeleiden je op weg naar een sterk lichaam en houden je gemotiveerd, waardoor je wel blijft lopen.

Iedere loper heeft een eigen verhaal, een eigen doel en een eigen aanpak. Wij begeleiden jou graag op weg naar het bereiken van jouw droomdoel. We weten wat het is om vol voor dat ene hardloopdoel te gaan. We hebben zelf ervaring als loper én als coach. Samen met jou gaan we aan de slag met een kracht- én hardlooptrainingsschema op maat.

Hoe helpen wij jou?

Met een sterker lichaam kun je veel blessures voorkomen of verbeteren. Samen met jou stellen we jouw zwakke plekken vast. Op basis hiervan maken we een persoonlijk krachttrainingsschema met oefeningen. Deze krachtoefeningen zijn afgestemd op jouw lichaam. Je werkt onder onze begeleiding aan een sterk lijf dat hardlooptrainingen goed aan kan.

We beginnen met een (online) intake waarin we jouw hardloop- en blessuregeschiedenis doornemen. We stellen vervolgens een persoonlijk krachttrainingsschema én hardloopschema op, waar je thuis mee aan de slag kunt, zodat je sterker van nog meer hardloopkilometers kunt genieten. De kracht- en looptrainingen zijn afgestemd op jouw belastbaarheid en doelen. We blijven continu in contact, zodat we kunnen bijsturen als dat nodig is. En steekt er toch een pijntje de kop op, dan zorgen we dat je snel terecht kunt bij een fysiotherapeut.

Wat zit er inbegrepen bij het Power & Running trainingstraject?

  • Persoonlijk krachttrainingsschema met oefeningen in de app Physitrack
  • Persoonlijk hardlooptrainingsschema
  • Persoonlijke begeleiding
  • Blessure advies
  • Voorrang bij gespecialiseerde hardloopfysiotherapeut
  • Vragenlijst voor intake
  • 30 minuten intake via videobellen
  • Deelname aan webinar
  • Deelname aan whatsapp-groep met andere deelnemers aan het Power & Running programma

Kosten

Het Power & Running trainingstraject kost €109,00 per maand.

Opzeggen abonnement: Het abonnement duurt minimaal drie maanden. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar. Daarna kun je het abonnement weer activeren en deactiveren wanneer je wilt. Zo kun je richting ieder evenement trainen met onze begeleiding, zonder dat je in jouw rustige maanden aan een abonnement vastzit.

Je kunt het abonnement opzeggen door minimaal twee dagen voor het ingaan van de nieuwe maand een mail te sturen naar info@een-leven-lang-lopen.nl.